We zijn gesloten voor zomervakantie van 19 juli tot en met 4 augustus

22 maart 2022 – wereld water dag in teken van grondwater

Sanitair, verwarming of drinkwater aansluitingen, in de bouwsector of op industrieel vlak, onze aansluitslangen vind je in heel wat toepassingen terug. Allen hebben ze echter één gemeenschappelijk draagvlak en dat is het veilig transporteren van water. Het is dus geen verrassing dat wij nogal wat waarde hechten aan topics zoals waterschaarste en het belang van proper en hygiënisch water. Vandaag, 22 maart 2022, is het Wereld Water Dag en dit jaar staat alles in teken van grondwater.

Wist je dat grondwater heel wat impact heeft op ons dagdagelijks leven? We delen graag even een aantal voorbeelden:

  • Wereldwijd bestaat ongeveer de helft van ons drinkwater uit grondwater!
  • Grondwater houdt ecosystemen in stand: Het zorgt voor de basisstroming in rivieren, voorkomt bodemdaling en zeewaterintrusie.
  • 40% van ons grondwater gebruiken we in de landbouwsector.

Daarom draagt Fixaflex NV graag haar steentje bij door het aanleveren van kwalitatief water. Elke dag opnieuw, zorgen we ervoor dat de watervoorziening in huishoudelijke toepassingen, op kantoor of in de industrie op een veilige en hygiënische wijze gebeurt. Hoe doen we dit? Door bijvoorbeeld zeer duurzame en kwalitatieve premium Plutone PF pompslangen te produceren. Of, aan de hand van onze gekeurde silicone aansluitslangen die op de meest hygiënische manier drinkwater van het waternetwerk naar uw glas brengt.

 

-

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf up to date.