Kwaliteitsvolle aansluitingen voor uw sanitair of drinkwater toepassing.

op zoek naar aansluitslangen voor sanitair of drinkwater?

Als fabrikant van loodgietersslangen, drinkwater aansluitingen en HVAC aansluitslangen merken we op dat zowel kwaliteit als hygiëne in ons dagdagelijks leven een zeer belangrijke rol spelen. Het aanbod aan sanitaire installaties draagt hier zeker en vast zijn steentje bij: Denk bijvoorbeeld aan contactloos kraanwerk of huishoudelijke kranen die stromend water omtoveren in drinkbaar bruiswater of kokend water. Dergelijke toepassingen moeten echter ook voorzien worden van kwaliteitsvolle flexibele slangen die zowel kwaliteit als hygiëne garanderen.

1. KIES VOOR KWALITEIT

Onze flexibele slangen in epdm-uitvoering  zijn ideaal voor uw sanitaire wateraansluiting. Deze flexibele epdm slangen zijn omvlochten met inox en bieden we aan vanaf uitvoering DN6 tot en met DN50. Wenst u een drinkwater keuring zoals WRAS, KIWA, DVGW of CSTB / QB, dan is dat zeker ook mogelijk. Dergelijke kwaliteitsslangen zijn ook uitermate geschikt voor het aansluiten van drinkwatertoepassingen, zoals bijvoorbeeld de allernieuwste keukenkranen met filterfunctie, bruiswater kranen, kokend water kranen, etc.

lees meer over onze epdm aansluitslangen

2. MAXIMALE HYGIËNE

Op zoek naar een aansluiting speciaal ontwikkeld voor drinkwater toepassingen? Dan kan u kiezen voor  onze gekeurde epdm slangen of voor onze silicone aansluitslangen. Onze DVGW gekeurde silicone aansluitingen zijn zeer hygiënisch, geurloos, en smaakloos. Bovendien garandeert het drinkwatercertificaat topkwaliteit. Onze silicone flexibele slangen zijn tevens zeer gemakkelijk te installeren vanwege hun flexibiliteit.

Lees meer over onze siliconen slangen

3. EEN FLEXIBELE SLANG OP MAAT ?

Verhoog uw installatiegemak en kies voor aansluitslangen op maat. Als Belgische producent zijn wij gespecialiseerd in het maken van flexibele slangen op maat en zoeken wij samen met u naar de geschikte oplossing voor uw toepassing.

contacteer ons
-

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf up to date.