Waarom kiezen voor DIN 4726 Oxytight slangen?

Product in de kijker

#Wist-je-dat het kiezen van de juiste flexibele aansluiting ervoor zorgt dat uw verwarmingssysteem een langere levensduur kan hebben? 

VERWARMING EN KOELING

Diffusiedichte slangen, ook wel bekend als oxytight zijn uitermate geschikt voor lage temperatuurverwarming en koeling. De butyl rubber beperkt zuurstofdiffusie tot <0,1g/m3/dag, waarmee OXYTIGHT-slangen ruimschoots voldoen aan de DIN 4726 norm. Dit betekent dat er binnen het leidingsysteem van uw cv-ketel minder kans is op corrosievorming en drukverlies.

WAAROM KIEZEN VOOR OXYTIGHT?

Een ander type flexibele slang installeren kan leiden tot corrosie en vervolgens prestatieverlies, lekkages, en storingen. Een diffusiedichte aansluiting zorgt er op lange termijn voor dat u minder kans heeft op dergelijke problemen. Een Oxytight slang installeren is dus kiezen voor een langere levensduur van uw cv-installatie, minder herstellingen, en uiteindelijk tevreden klanten.

Ontdek onze push fit fittings

OXYTIGHT AANSLUITINGEN OP MAAT

Uw installatiegemak kan u verhogen door te kiezen voor een flexibele slang op maat met de juiste koppelingen en in de juiste lengte, zo spaart u tijd op de werf. 

op zoek naar maatwerk slangen?
-

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf up to date.