Maatwerk

Eindeloze combinaties, flexibele rvs slangen op maat

Flexibele slangen van 1 tot 100 000 stuks

Als productiebedrijf bieden wij naast ons standaardaanbod ook flexibels op maat. Meer nog, wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van flexibele slangen afgestemd op de technische eisen van onze klanten. Zo leveren wij maatwerk voor sanitair en hvac projecten. Alsook produceren wij flexibele slangen op maat voor commerciële en industriële projecten, en voor residentiële en publieke projecten.

Bent u op zoek naar een oplossing op maat, een specifieke lengte, certificaten, koppelingen, etc.? Neem dan zeker contact met ons op! Dankzij onze jarenlange expertise zijn wij in staat om samen met u op zoek te gaan naar een kwalitatieve oplossing, een aansluiting op maat voor uw HVAC-, sanitair-, Industrie-, of waterbehandelingstoepassingen.

Op zoek naar flexibele oplossing

Ben je voor jouw industrie en/of project op zoek naar een oplossing op maat? Vul onderstaande velden in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1
2
3
4
5

Ontdek ons assortiment rvs slangen

Ontdek ons uitgebreide aanbod aansluitingflexibels uit voorraad. Onze kwalitatieve standaardproducten zijn gemakkelijk te bestellen en snel leverbaar. Laat je gegevens na en download de catalogus!